Hardware Guru

De Android specialist voor de particuliere en zakelijke markt.

CONTACT INFO

Custom MINIX firmware

Custom Firmware op MINIX voor touch kiosks en digital signage

01---

Overleg

In overleg met ons word de inhoud van de firmware besproken. Denk aan functies die moeten worden toegevoegd of de beste wijze waarop u uw eigen app inricht. Wij zullen U adviseren en begeleiden zodat de firmware goed in beeld word gebracht. Als alle componenten bekend zijn kan het traject beginnen.

Bestanden

Zorg dat uw bestanden zoals logo's klaar zijn.

Apps

Zorg dat uw apps enevtueel in overleg met ons functioneel zijn binnen het concept.

Features

Wij adviseren U over de benodigde features binnen het concept. Laat U verrassen

02---

Build 1 ( Trial build )

Aan de hand van het concept word er een zogenaamde trial buil gemaakt. Deze firmware is een eerste versie met all uw features erin. Deze dient uitvoerig getest te worden waarop wij wachten op uw feedback.

03---

Feedback

In de meeste gevallen vragen wij U om de Trial build ten minste twee weken uitvoerig te testen. Nadat wij uw feedback hebben ontvangen zullen wij weer in overleg over eventueele aanpassingen. Soms moeten er kleine aanpassingen gemaakt worden om het gebruiksgemak te verbeteren.

04---

Build 2 ( Final build )

Nadat wij Uw feedback hebben ontvagen gaan wij over op het bouwen van de defintieve versie. Deze zal aan de hand van de feedback worden gemaakt en is de definitieve versie.

05---

Bugfix

Het kan altijd voorkomen dat er een bugfix nodig is. Hiervoor worden vooraf in de overleg fase afspraken gemaakt. In de meeste gevallen worden bugfixes gewoon aangeleverd.